VALAISINHUOLTO

Valaisimen huollon tarpeen tunnistaa esimerkiksi, jos kattovalaisin on vino tai siitä irtoaa osia. Valaisimen huollossa kannattaa olla käytännöllinen. Valaisimiin löytyy uusia, tyyliltään sopivia osia ja varsinkin sähköistyksen osalta kannattaa luottaa uusiin johtimiin ja katkaisijoihin. Nykyään asennamme joka toiseen valaisimeen LED-lamput.

Sähköt kannattaa uusia 20-30 vuoden välein ja ehdottomasti, jos valaisimen sähköistys on 50 vuotta vanha tai enemmän. Valaisimen johto ei ole osa valaisimen designia, joten sen voi huoletta vaihtaa moderniin, turvalliseen tuotteeseen. Lähemmäs sata vuotta vanha valaisin on luultavasti jo kerran huollettukin, eikä sen alkuperäisyydestä voi mennä takuuseen.

Olemme saaneet huoltoon vaativiakin tapauksia, kuten tulipalossa nokeentunut kristallikruunu. Huolellinen pesu pelasti tämänkin valaisimen vanhaan loistoonsa. Usein jo pelkkä puhdistaminen puhaltaa uutta henkeä vanhaan ja patinoituneeseen valaisimeen. Varsinkin kullatut rungot on tarkoitettu loistamaan yhdessä kristallien kanssa, jolloin patinaa ei kannata säilyttää.

Opastamme mielellämme valaisimien huoltoon liittyvissä asioissa. Kysy ensin meiltä, ennen kuin teet mitään. Meillä on pitkä asiantuntemus valaisimien huollosta. Kysy lisää!

Timo Mustamäki

Järvitie 18

06200 Porvoo

0400 408 527

info@timomustamaki.fi

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 12 MB.
    Työn laajuuden arviointia varten voitte liittää valokuvan valaisimesta viestiinne mukaan.