BELYSNINGSSERVICE

Det är dags att underhålla en armatur som t.ex. är sned eller då det lossnar delar från den. Det lönar sig att tänka praktiskt då en armatur skall repareras. Man hittar nyproducerade delar i lämplig stil och speciellt i elektrifieringen skall man använda nya ledningar och avbrytare. I dag installerar vi LED-­‐lampor i hälften av alla armaturer vi renoverar. Det är bra att förnya elektrifieringen med 20-­‐30 års mellanrum, den bör absolut förnyas om den är 50 år eller äldre.

Elledningen är inte en del av armaturens design och kan därför lugnt bytas till en modern och trygg produkt.

Armaturer som är närmare 100 år gamla har troligen redan genomgått en reparation och dess autenticitet kan därför inte garanteras.

Vi har också renoverat krävande fall, t.ex. en kristallkrona som blivit skadad i en eldsvåda. Efter en noggrann rengöring fick kristallkronan igen sin forna lyster. Bara en noggrann rengöring kan blåsa nytt liv i en gammal och patinerad armatur. Speciellt förgyllda stommar skall stråla ikapp med kristallerna, i ett sådant fall är en patinering inte till fördel.

Vi ger gärna råd då det gäller underhåll av armaturer. Fråga oss innan du gör något. Vi har lång erfarenhet av renovering och underhåll av lampor och armaturer. Fråga oss!

Timo Mustamäki

Järvitie 18

06200 Porvoo

0400 408 527

info@timomustamaki.fi

Samarbete

Kontakta oss

  • Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
    För att utvärdera omfattningen av arbetet kan du bifoga ett foto av lampan till ditt meddelande.